Smartlog v3 » Gode hjemmeside i Danmark » Online bingo spil er langt sjovere end jeg troede
Opret egen blog | Næste blog »

Gode hjemmeside i Danmark

Læs indlæg om forskellige gode hjemmeside i Danmark!

Online bingo spil er langt sjovere end jeg troede

1. Jun 2011 09:26, atak

Har I nogensinde prøvet at spille online Bingo? Jeg havde ikke før i går, og jeg vidste ærlig talt ikke hvad jeg gik ind til. Men det pirkede så dejligt til min nysgerrighed at jeg bare sprang ud i et bingospil, og det er jeg godt nok glad for at jeg gjorde!
Jeg kan slet ikke vente på, at jeg har fri fra arbejde, så jeg kan komme hjem, og spille online Bingo til den helt store guldmedalje. Det skal nok blive sjovt, og heldigvis vil det ikke blive så varmt i dag, som det var i går.
Det eneste der kan stikke en kæp i hjulet er, hvis DSB begynder at strejke, som der har været snak om her til morgen. Det vil hurtigt gå ud over tiden jeg har til bingospil. Forhåbentlig tager de danske statsbaner sig sammen, og får styr på tropperne, men de har det vist heller ikke så nemt disse dage. Jeg bærer i hvert fald over med dem.
En rigtig online spiller tror jeg dog næppe at jeg bliver. Jeg vil holde det som en fritidssyssel, og så rigtig nyde det i små doser. Det tror jeg at jeg vil have det bedst med. Ikke sagt at jeg ikke kunne finde på at spille rigtig igennem fra tid til anden. Det skal der også være plads til!

Relaterede