Smartlog v3 » Gode hjemmeside i Danmark » Spil bingo på nettet og oplev en verden af sjov
Opret egen blog | Næste blog »

Gode hjemmeside i Danmark

Læs indlæg om forskellige gode hjemmeside i Danmark!

Spil bingo på nettet og oplev en verden af sjov

21. Oct 2011 16:05, atak

Bingo er et traditionelt spil, som i mange år har været spillet i foreninger, haller og lignende. For at spille skal man have en bingoplade, som indeholder rækker med tilfældige tal fra 1-99. Traditionelt indeholder en spilleplade 25 felter med tal, som er fordelt på 5x5 rækker.

Hvis det spilles i større forsamlinger, vil der ofte være en, som råber bingo tal op. Hvert spil har mellem 70-90 bolde/brikker med tal på, som blandes i en pose eller beholder, hvorefter de råbes op et efter et. Der er flere muligheder for at vinde, da man både spiller med en række fuld eller to, samt en hel plade. Har man en hel plade fuld, råber man bingo og spillet stopper.

Det er sjovt at spille, og selv børn kan spille med. Dette kan også være en sjov måde, at lære børn tal på, hvor de ikke føler, at det er lektier. Reglerne er lette, så det kræver ikke en større forklaring, og det eneste de skal tænke på er, hvilke tal der bliver råbt op.

Traditionelt spillede man ikke bingo med penge som præmier, mange steder har præmierne været en juleand, chokolade eller lignende. I dag er det dog mere populært at spille om penge, og specielt på nettet spiller mange i dag bingo. Især unge mennesker har igen opdaget det sjove ved spillet, og denne udviklet har afspejlet sig på udvalget på nettet.

Online bingo spilles på samme måde som det traditionelle spil, man spiller bare imod andre personer på nettet. Det kan være en sjov måde, at møde nye mennesker på, og samtidig være heldig at vinde penge. De fleste steder kan man spille for relative små beløb, og stadig vinde store pengepræmier, som endda også i nogle tilfælde er skattefrie.